FILTRU PRODUSE

SALTELE ARAD

Livrari saltele in ARAD

Oricine are nevoie de livrararea unei saltele in Arad poate apela la noi. Expert-saltele.ro comercializeaza si livreaza (in parteneriat cu o firma de curierat) saltele in toata tara, nu numai la Arad si/sau in imprejurimi. Costul de transport al saltelei alese este de 100 de RON, iar timpul maximal de livrare al produselor dorite este de 72 de ore/3 zile de la momentul plasarii comenzii, cu conditia ca saltelele comandate sa se afle in stoc la momentul comenzii.

Referitor la livrarea unei saltele in Arad, firma de curierat rapid colaboratoare are reputatia de a livra in maxim 24 de ore produsele (interval calculat din momentul ridicarii coletului, in speta a saltelelor din depozitul nostru). Produsele sunt transportate in siguranta si cu grija, astfel incat sa nu aiba de suferit, si bineinteles, sunt livrate pana in fata casei voastre sau pana in fata scarii de bloc. Costul de 100 de RON aferent poate fi modificat in plus sau in minus in cazul unor comenzi speciale.

Detalii despre pretul final al coletului primiti la numarul de telefon 0732147777, numar la care un consultant specialist in saltele va poate ajuta sa gasiti modelul potrivit pentru nevoile voastre si care sa se si incadreze in bugetul alocat achizitionarii unei saltele noi.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

 

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Posteaza un comentariu

Ardesa dvs. de e-mail nu va fi publicata.

Fii clientul nostru!

O experienta de peste 8 ani in domeniu si peste 10.000 de clienti multumiti ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru tine.

Testimoniale

Scrie un testimonial

Mai multe

Abonare newsletter

Stai informat cu noile noastre promotii,
noutati si servicii.
*Verificati Spam-ul in caz ca nu ati primit
e-mail de confirmare.
 
Abonare
Dezabonare

Alegeti salteaua dupa

Suport Online

messenger-ico-offline
Yahoo Messenger

Despre noi

Compania
Saltele pat, sfaturi
Distribuitor autorizat Saltele Saltex
Cauti saltele relaxa ?
Log-in