FILTRU PRODUSE

SALTELE GALATI

Livrari saltele in GALATI

Stiati ca expert-saltele.ro livreaza orice comanda de saltele in Galati in cel mult 3 zile de la data plasarii comenzii? Costul aferent livrarii este de 70 de lei, la care se adauga si valoarea produselor comandate, iar coletul este livrat de catre firma de curierat cu care colaboram in maxim o zi din momentul in care le predam salteaua/saltelele si/sau toate accesoriile comandate.

Astfel, livrarea unei saltele in Galati si in imprejurimi are loc rapid, spre satisfactia clientilor nostri. Practic, pentru 50 de RON (exceptie facand comenzile speciale), salteaua ajunge la voi rapid si fara nicio zgarietura. In ceea ce priveste comenzile speciale sau comenzile multiple, pretul aferent transportului poate fi diferit fata de cel sus-mentionat, motiv pentru care va recomandam sa apelati cu incredere unul dintre consultantii expert-saltele.ro la numarul de telefon 0732147777. Acesta va va comunica pretul actualizat al transportului special si va lamuri orice alte informatii pe care vreti sa le clarificati inainte de a plati produsele.

Sunati acum si alegeti produsul care vi se potriveste de pe expert-saltele.ro si in cel mult 3 zile veti avea parte de odihna pe care o meritati.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

 

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Posteaza un comentariu

Ardesa dvs. de e-mail nu va fi publicata.

Fii clientul nostru!

O experienta de peste 8 ani in domeniu si peste 10.000 de clienti multumiti ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru tine.

Testimoniale

Scrie un testimonial

Mai multe

Abonare newsletter

Stai informat cu noile noastre promotii,
noutati si servicii.
*Verificati Spam-ul in caz ca nu ati primit
e-mail de confirmare.
 
Abonare
Dezabonare

Alegeti salteaua dupa

Suport Online

messenger-ico-offline
Yahoo Messenger

Despre noi

Compania
Saltele pat, sfaturi
Distribuitor autorizat Saltele Saltex
Cauti saltele relaxa ?
Log-in