FILTRU PRODUSE

SALTELE SIBIU

Livrari saltele in SIBIU

Puteti avea intreaga gama de saltele in Sibiu in doar 2-3 zile sau chiar mai repede daca comandati acum o saltea de pe expert-saltele.ro. Firma de curierat cu care colaboram in mod frecvent percepe o taxa de doar 75 de lei pentru livrarea unei saltele in Sibiu sau in imprejurimi, indiferent de tipul saltelei comandate. Daca pe comanda se afla saltele multiple, tariful afisat mai sus poate creste usor, motiv pentru care, pentru a sti exact care este pretul corect de transport, se recomanda sa consultati telefonic echipa expert-saltele.ro la 0732147777.

Livrarea produselor se face in cel mult 72 de ore; merita mentionat si faptul ca acest lucru se poate intampla mai repede, dat fiind faptul ca firma de curierat cu care colaboram livreaza in 24 de ore produsele preluate din depozitul nostru.

Referitor la gama de produse comercializate, expert-saltele.ro vinde saltele de toate tipurile (ortopedice, superortopedice, memory foam, din latex etc) la preturi competitive; consultantii nostri sunt gata sa va ajute. Trebuie doar sa ne apelati la 0732147777.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

 

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Posteaza un comentariu

Ardesa dvs. de e-mail nu va fi publicata.

Fii clientul nostru!

O experienta de peste 8 ani in domeniu si peste 10.000 de clienti multumiti ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru tine.

Testimoniale

Scrie un testimonial

Mai multe

Abonare newsletter

Stai informat cu noile noastre promotii,
noutati si servicii.
*Verificati Spam-ul in caz ca nu ati primit
e-mail de confirmare.
 
Abonare
Dezabonare

Alegeti salteaua dupa

Suport Online

messenger-ico-offline
Yahoo Messenger

Despre noi

Compania
Saltele pat, sfaturi
Distribuitor autorizat Saltele Saltex
Cauti saltele relaxa ?
Log-in