Filter

Fabrica de saltele Siesta Bedding este unul dintre cei mai mari producatori de saltele din Romania avand o capacitate de productie de peste 20.000 de bucati pe luna. Saltelele Siesta Bedding se ridica la cele mai inalte standarde de calitate ale Uniunii Europene si sunt produse intr-o gama variata ( saltele latex, saltele relaxa, saltele patut) pentru a acoperi toate tipurile de cerinte din partea clientilor.
 
Salteaua Americano  este cel mai bun si nou exemplu de tehnica si inovatie menit sa aduca impreuna beneficiile tuturor tipurilor de saltele intr-una singura. Practic este compusa dintr-o saltea suport si o saltea confort.
Salteaua Cocos Lux este o saltea ce ofera o sustinere ferma in timpul somnului datorita structurii sale, fiind alcatuita dintr-un pat de arcuri acoperit cu feltru pe ambele fete, spuma latex si impletitura de cocos.
Salteaua Cumulus este gandita si realizata sa ofere o pozitie naturala si sanatoasa corpului in timpul somnului. Acest lucru se intampla datorita miezului de o duritate medie si insertii de spuma de memorie. Dar elementul cel mai important a acestei saltele il reprezinta cele 7 zone din care este formata, care distribuie in mod egal greutatea corporala si sustin cele mai importante zone ale corpului.
Salteaua Lexus Pocket Spring este un rezultat al tehnicii si inovatiei, concept sa reuneasca beneficiile tuturor tipurile de saltele intr-o singura saltea pentru confortul dumneavoastra.
Salteaua Lux Foam este o saltea care ofera un suport natural si sanatos corpului in timpul somnului, astfel incat dumneavoastra veti avea parte de un somn mult mai relaxant.
Salteaua Super Soft este o saltea de inalta calitate, care ofera un plus de confort in timpul somnului. Acest lucru se datoreaza miezului dintr-un pat de arcuri impachetate individual in material textil moale.
Salteaua Elite  este o saltea superortopedica, ce ofera o sustinere ferma si pozitie sanatoasa a corpului in timpul somnului. Salteaua este alcatuita dintr-un pat de arcuri inconjurat de spuma de inalta densitatea pentru a crea o suprafata plana omogena atat in lungime cat si in latime.
Salteua Ortopedica reprezinta  combinatia intre un confort sporit in timpul somnului, dar si o terapie pe termen lung a coloanei si corpului dumneavoastra, prin sustinerea ferma si naturala pe care o ofera in timpul somnului.
Salteaua Superortopedica este combinatia ideala de terapie si confort sporit. Este o saltea care imbina cu mare succes proprietatile ergonomice cu cele de confort, avand la baza arcuri de tip Bonell.

You've just added this product to the cart:

0732 14 77 77