- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

SET Saltea Superortopedica Lux SALTEX 160×200 + 2 perne 4 Anotimpuri 50×70

Pachetul contine o saltea Superortopedica Lux Saltex cu dimensiunea de 160×200 cm si 2 perne model  “4 Anotimpuri”,  dimensiune 50×70 cm.

 

 

Salteaua Superortopedica Lux are o duritate semitare, ce confera un suport optim pentru coloana dumneavoastra vertebrala. Este recomandata in primul rand celor care au probleme cu spatele dar si celor care prefera sa se odihneasca pe o suprafata ceva mai dura.  Inaltimea acestei saltele este de 25 cm,  si suporta o greutate maxima de 95 kg/persoana.

In interior, salteaua este realizata din arcuri Bonell din sarma otel carbon (grosime 1,4 mm). Randurile de arcuri sunt delimitate de straturi de spuma poliuretanica de inalta densitate, straturi ce ii confera saltelei o rigiditate ridicata si o rezistenta sporita in timp.  Plasa de arcuri este acoperita pe ambele fete de doua straturi de pasla dura (1100 gr/mp) iar apoi cu un strat gros de spuma poliuretanica (densitate 21 kg/mc).

La exterior modelul de saltea Superortopdica Lux Saltex prezinta o stofa tip Jackard, placuta la atingere, matlasata cu vatelina pentru partea de iarna si bumbac pentru partea de vara.

Aerisirea saltelei se realizeaza prin intermediul unei benzi tridimensionale amplasata pe lateralele acesteia.

Salteaua are o garantie de 3 ani.

 

Perna  matlasata “4 anotimpuri” Meltem Textil dispune de 2 fete:

Interiorul pernei “4 anotimpuri” este umplut cu puf siliconizat iar exteriorul  este realizat din microfibra. Acesteia este detasabil prin fermoar si lavabil.

Dimensiuni perna: 50×70 cm.