- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

SET Saltea Superortopedica Lux SALTEX 160×200 + 2 perne Memory Foam 50×33

Acest pachet contine o saltea Superortopedica Lux Saltex cu dimensiunea de 160×200 cm si 2 perne Memory Foam, produse de Meltem Textil,  dimensiune 50×33 cm.

 

 

Salteaua Superortopedica Lux  Saltex are o duritate semitare, ce confera un suport optim pentru coloana dumneavoastra vertebrala. Este recomandata in primul rand celor care au probleme cu spatele dar si celor care prefera sa se odihneasca pe o suprafata ceva mai dura.  Inaltimea acestei saltele superortopedice este de 25 cm,  si suporta o greutate maxima de 95 kg/persoana.

In interior, salteaua este realizata din arcuri Bonell din sarma otel carbon (grosime 1,4 mm). Randurile de arcuri sunt delimitate de straturi de spuma poliuretanica de inalta densitate, straturi ce ii confera saltelei o rigiditate ridicata si o rezistenta sporita in timp.  Plasa de arcuri este acoperita pe ambele fete de doua straturi de pasla dura (1100 gr/mp) iar apoi cu un strat gros de spuma poliuretanica (densitate 21 kg/mc).

La exterior salteaua Superortopdica Lux Saltex prezinta o stofa tip Jackard, placuta la atingere, matlasata cu vatelina pentru partea de iarna si bumbac pentru partea de vara.

Aerisirea saltelei se realizeaza prin intermediul unei benzi tridimensionale amplasata pe lateralele acesteia.

Salteaua are o garantie de 36 luni.

 

Cele doua perne produse de Meltem Textil, cu dimensiunile de 50×33 cm, au un interior realizat din spuma vasco-elastica Memory foam ce elimina durerile coloanei, gatului si ale umerilor. Husele acestor perne sunt matlasate, detasabile prin fermoar si lavabile.

Alte avantaje ale acestor perne  cu memory foam sunt: