Saltele DREAM ORTOPEDIC

Saltele Lux Superortopedic

Saltele Optimum Superortopedic

Saltele Super LUX Superortopedic

Saltele ViscoLove Memory Foam

Saltele ViscoStar Memory Foam

 

Saltele Royal Flex Mob sunt saltele de cea mai buna calitate, ce ofera o sustinere ferma in timpul somnului. Sunt saltele ortopedice care va ajuta sa pastrati o pozitie corecta si sanatoasa a corpului, oferindu-va si confortul de care aveti nevoie in timpul somnului.

 

Saltea Dream Ortopedic – Salteaua Dream Ortopedic Ergo Flex Mob  are o structura ortopedica, ferma, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala.

Saltea Lux Superortopedic – Saltelele Lux Superortopedic Ergo Flex Mob sunt saltele superortopedice, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala. destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare), dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj. Este recomandata in acelasi timp si persoanelor cu dureri minore de spate (fara afectiuni permanente).

Saltea Optimum Superortopedic – Datorita structurii si a modului de realizare salteaua Optimum Superortopedic Ergo Flex Mob face parte din categoria saltelelor superortopedice.

Saltea Super Lux Ortopedic – Salteaua Super Lux Ortopedic Ergo Flex Mob are o structura superortopedica, ferma, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala.

Saltea ViscoLove Memory Foam – face parte din categoria saltelelor fara arcuri, care beneficiaza dupa cum sugereaza si numele, de un strat de spuma de tip “memory foam” ce are proprietatea de a retine forma corpului.

Saltea ViscoStar Memory Foam – Este realizata din 2 straturi de spuma, unul poliuretaic, de inalta densitate (inaltime 17 cm) si unul de memore (inaltime 5cm). Acest model de saltea dispune de husa detasabila prin fermoar, ce permite spalarea.

 

NEWSLETTER

Log-in