Livrare & Returnare

Livrarea & Returnarea Produselor

Livrari saltele in Bucuresti
Livrarea saltelelor in Bucuresti este gratuita pentru comenzi, indiferent de valoarea comenzii. Prin Livrare Gratuita a se intelege transportul auto gratuit pana in fata imobilului.

Livrari saltele in Tara
Produsele Expert SALTELE sunt livrate gratuit in tara de catre:
– Echipa Livrari Expert SALTELE pe o raza de 30 de kilometri in jurul Bucurestiului.
– Serviciu de Curierat la nivel National pentru restul zonelor din Romania.

Livrarile au loc doar in Romania.

Tarifele aproximative pentru transport sunt urmatoarele:

Livrare saltele CLUJ : gratuit
Livrare saltele CONSTANTA : gratuit
Livrare saltele IASI : gratuit
Livrare saltele BACAU : gratuitI
Livrare saltele TARGU MURES : gratuit
Livrare saltele TIMISOARA : gratuit
Livrare saltele BRASOV : gratuit
Livrare saltele CRAIOVA : gratuit
Livrare saltele TURNU SEVERIN : gratuit
Livrare saltele ARAD : gratuit
Livrare saltele ORADEA : gratuit
Livrare saltele PIATRA NEAMT : gratuit
Livrare saltele TARGOVISTE : gratuit
Livrare saltele SUCEAVA : gratuit
Livrare saltele SATU MARE : gratuit
Livrare saltele BAIA MARE : gratuit
Livrare saltele PITESTI : gratuit
Livrare saltele PLOIESTI : gratuit
Livrare saltele RAMNICU VALCEA : gratuit
Livrare saltele GIURGIU : gratuit
Livrare saltele GALATI : gratuit
Livrare saltele BRAILA : gratuit
Livrare saltele ALBA IULIA : gratuit
Livrare saltele BUZAU : gratuit
Livrare saltele SIBIU : gratuit

Timp de Livrare saltele
Pentru produsele (saltele, rame de pat, huse, etc.) existente pe stoc, termenul de livrare de la confirmarea telefonica a comenzii este de 24-48 de ore pentru Bucuresti si 10 zile pentru restul tarii.
In cazul in care produsul dorit nu se afla pe stoc, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon, pentru a va comunica termenul de livrare corespunzator.

Conditii pentru Returnarea Produselor
Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Gasiti aici modelul formularului de retragere.

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

1. Produsele achizitionate nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta, si nu prezinta urme de uzura sau de folosire. In cazul in care produsele returnate sunt desigilate, pretul de achizitie se va diminua cu 15-75% din valoarea platita, pentru a acoperi costul de igienizare si reambalare. Astfel se evita probleme de sanatate publica si de siguranta a produsului;

2. Va recomandam sa returnati produsul impreuna cu toate documentele predate la livrare: factura, chitanta, certificat de garantie, etc. Astfel grabiti procesul de rambursare si primiti mai repede banii inapoi;

3. In cazul in care comanda Dvs. contine saltele facute la comanda, pe dimensiuni specificate de Dvs., aceasta nu poate fi returnata.

Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii Dvs., in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la returnarea produselor de catre Dvs.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la Showroom-ul din Bd. Ghencea nr. 134, Centrul de mobila Elite, etaj 1, sector 6, Bucuresti.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si are dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0732 14 77 77