Livrare & Returnare

Livrarea & Returnarea Produselor

Livrari saltele in Bucuresti
Livrarea saltelelor in Bucuresti este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 Lei. Prin Livrare Gratuita a se intelege transportul auto gratuit pana in fata imobilului.

Livrari saltele in Tara
Produsele Expert SALTELE sunt livrate contra cost in tara de catre:
– Echipa Livrari Expert SALTELE pe o raza de 30 de kilometri in jurul Bucurestiului.
– Serviciu de Curierat la nivel National pentru restul zonelor din Romania.
Va rugam sa ne contactati pentru a va calcula cu exactitate taxele aferente transportului.

Livrarile au loc doar in Romania.

Preturi localitatile care dispun de agentie Urgent-Cargus, tarifele aproximative pentru transport sunt urmatoarele:

Livrare saltele CLUJ :90 LEI
Livrare saltele CONSTANTA :90 LEI
Livrare saltele IASI :90 LEI
Livrare saltele BACAU :90 LEI
Livrare saltele TARGU MURES :90 LEI
Livrare saltele TIMISOARA :90 LEI
Livrare saltele BRASOV :90 LEI
Livrare saltele CRAIOVA :90 LEI
Livrare saltele TURNU SEVERIN :90 LEI
Livrare saltele ARAD :90 LEI
Livrare saltele ORADEA :90 LEI
Livrare saltele PIATRA NEAMT :90 LEI
Livrare saltele TARGOVISTE :90 LEI
Livrare saltele SUCEAVA :90 LEI
Livrare saltele SATU MARE :90 LEI
Livrare saltele BAIA MARE :90 LEI
Livrare saltele PITESTI :90 LEI
Livrare saltele PLOIESTI :90 LEI
Livrare saltele RAMNICU VALCEA :90 LEI
Livrare saltele GIURGIU :90 LEI
Livrare saltele GALATI :90 LEI
Livrare saltele BRAILA :90 LEI
Livrare saltele ALBA IULIA :90 LEI
Livrare saltele BUZAU :90 LEI
Livrare saltele SIBIU :90 LEI

Pentru transportul in alte localitati decat cele care dispun de agentie Urgent-Cargus, va rugam sa ne contactati telefonic

Timp de Livrare saltele
Pentru produsele (saltele, rame de pat, huse, etc.) existente pe stoc, termenul de livrare de la confirmarea telefonica a comenzii este de 24-48 de ore pentru Bucuresti si 10 zile pentru restul tarii.
In cazul in care produsul dorit nu se afla pe stoc, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon, pentru a va comunica termenul de livrare corespunzator.

Conditii pentru Returnarea Produselor
Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Gasiti aici modelul formularului de retragere.

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

1. Saltelele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;
2. Saltelele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Saltelele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
3. Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate. 4. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul.

5. In cazul in care comanda Dvs. contine saltele facute la comanda, pe dimensiuni specificate de Dvs., aceasta nu poate fi returnata.

Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii Dvs., in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la returnarea produselor de catre Dvs.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la Showroom-ul din Bd. Ghencea nr. 134, Centrul de mobila Elite, etaj 1, sector 6, Bucuresti.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si are dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0732 14 77 77