SALTELE PITESTI

SALTELE PITESTI

Livrari saltele in PITESTI

Avem placerea sa va putem oferi la cele mai bune preturi la saltele in Pitesti. Fie ca vreti o saltea ortopedica, una superortopedica de tip Relaxa sau doar o saltea cu memorie pe care nivelul de confort sa fie dus la un nivel superior, echipa expert-saltele.ro va livreaza (prin intermediul unei firme de curierat rapid) orice produs disponibil in stoc.

La scurt timp dupa plasarea unei comenzi, ea este procesata, iar salteaua (daca este cazul, saltelele si accesoriile) este pregatita in depozit pentru a fi preluata de catre curier, care mai apoi, va livra comanda oriunde in Pitesti sau in imprejurimi in aproximativ 24 de ore, pentru suma de doar 75 de LEI. Intre plasarea comenii si livrare este un interval de cel mult 3 zile.

Referitor de costul de livrare al unei saltele in Pitesti, respectiv suma de 75 de Ron, acesta poate suferi mici modificari, in functie de particularitatile fiecarei comenzi. Pentru o saltea de dimensiuni normale, pretul e cel de mai sus, insa pentru o comanda care consta din mai multe saltele si poate si din accesorii multiple, pretul poate creste usor. Din acest motiv, echipa expert-saltele.ro va sfatuieste sa ne apelati la 0732147777, atat pentru a afla care este pretul final al coletului (cu taxele de transport incluse), dar si pentru a lamuri orice alta neclaritate referitoare la produsele noastre.

Sunati chiar acum la 0732147777. Echipa noastra va ofera consultanta profesionala gratuita si va poate ajuta sa alegeti exact produsul de care aveti nevoie pentru un somn mai bun si pentru o coloana sanatoasa.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77