Saltele 90/190

Filtru
Dupa un program incarcat si agitatie in timpul zilei, oricine are nevoie de un somn odihnitor, iar salteaua influenteaza considerabil calitatea somnului. In categoria dimensiunii 90x190 cm sunt incluse mai multe tipuri de saltele, cum sunt cele care dispun de un strat din spuma cu memorie sau cele cu structura superortopedica.
Cu diferite niveluri de duritate, aceste saltele provin de la branduri de renume si incorporeaza caracteristici avansate, precum arcurile Bonell cu 5 spire sau sistemul Pocket Spring. Sunt folosite materiale inalt calitative atat pentru interior, cat si pentru tesatura exterioara si pentru husa.

Saltele prevazute cu tehnologii de stopare a activitatii microorganismelor
De exemplu, unele saltele vin insotite de huse din material SilverCare, in tesatura careia se regasesc fire de argint. Aceasta tehnologie este folosita pentru a stopa activitatea microorganismelor reponsabile de aparitia mirosurilor neplacute si mucegaiului. Saltelele care sunt prevazute cu SilverCare au capacitatea de a elimina energiile negative ale corpului si de a contribui la reducerea stresului.
Salteaua folosita cantareste mult in nivelul de calitate al odihnei de peste noapte, dar pe langa asta, folosirea saltelei potrivite poate preveni sau ameliora durerile de spate. Ca exemplu, tot mai multe persoane folosesc saltelele cu strat din spuma cu memorie, care se muleaza dupa forma corpului si care distribuie uniform greutatea acestuia. Pe de alta parte, duritatea medie sau mare a saltelei poate fi eficienta in combaterea durerilor de spate sau umeri.

Saltelele cu dimensiuni 90x190 sunt confortabile si fabricate din materiale care sa permita utilizarea lor in ambele sezoane (cald si rece). Fiecare produs beneficiaza de garantie.
Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77