Reclamatii si sesizari

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014:
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice dar se poatei amâna rambursarea până cînd se primeste coletul sau pînă când clientul trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată”

Puteti accesa aici un model-retragere-expert-saltele.ro_.docx

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

1. Produsele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Produsele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
2. Pentru a putea fi returnata, comanda dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate.
3. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul.
4. In cazul in care comanda Dvs. contine produse facute la comanda, aceastea nu pot fi returnate.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la sediul din Bucuresti.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

PROBLEME LEGATE DE COMANDA SI ALTE RECLAMATII:

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a fi rezolvate prin e-mail sau cu consultantii nostri in vanzari, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Laurian Sandru, prin email la adresa sesizari@expert-saltele.ro (de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0732 14 77 77