Saltele 160x200

Filter

Salteaua 160 x 200 cm este cea mai potrivita pentru un dormitor de marime medie. Aceasta poate fi perfecta atat pentru o persoana, cat si pentru doua persoane, ocupa putin spatiu si este foarte usor de manipulat atunci cand este nevoie.

Exista o multime de tipuri de saltele 160 x 200, diferentiate in functie de materialele din care sunt construite sau de tehnologiile folosite la constructie.

Care sunt cele mai uzuale tipuri de saltele 160 x 200?

  1. Saltelele cu arcuri. Sunt saltelele clasice, cu care fiecare dintre noi este obisnuit. Saltelele cu arcuri moderne pot fi foarte confortabile si ofera un suport excelent pentru corp. Acestea pot avea un nucleu pe baza de arc continuu sau arcuri impachetate si un strat superior din spuma de memorie. Astfel, confortul pe care il ofera este unul mare;
  1. Saltelele 160 x 200 din spuma de memorie. Spuma de memorie este o adevarata inovatie in domeniul saltelelor. Aceasta are calitatea de a se contura dupa forma corpului si de a reveni imediat la forma initiala, dupa ce a fost eliberata de presiune. Saltelele din spuma de memorie se adapteaza cu usurinta la temperatura corpului, ofera un foarte bun suport si in cazul in care exista doua persoane care o folosesc, izoleaza foarte bine miscarea. Sunt ideale pentru persoanele care sufera de dureri musculare sau osoase.
  1. Saltelele din latex. Sunt din ce in ce mai populare datorita elasticitatii lor. Acestea reduc punctele de presiune si ofera o relaxare musculara totala. Pe piata exista atat saltele din latex natural, cat si saltele din latex sintetic. Ambele variante sunt eficiente si au aceleasi proprietati: nu permit dezvoltarea bacteriilor, asigura un suport foarte bun, au o perioada lunga de viata si elibereaza punctele de presiune.

Oricare ar fi varianta de material pentru care optezi, ti-o propunem in dimensiunile 160 x 200 cm. Te vei bucura de confort si de un corp sanatos pe termen lung.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77