Saltele 140/190

Filtru
Saltelele cu dimensiunea de 140x190 cm sunt pentru paturile duble realizate in Europa. In Franta, aceasta este dimensiunea standard pentru saltelele paturilor pentru doua persoane.
In momentul in care achizitionezi o saltea, ar trebui sa primeze criterii de selectie precum: fermitatea, confortul, tipul umpluturii si dimensiunea. Acesti indicatori au un mare impact asupra calitatii somnului.

Avantajele unei saltele de 140x190 cm
Sunt mai multe avantaje ale unei saltele cu aceasta dimensiune:

  • Potrivita atat pentru o persoana, cat si pentru cupluri


Te poti bucura de salteaua ta 140x190 atat cand dormi singur, cat si in cazul in care dormi cu persoana iubita. In cazul dormitorului de o persoana, patul cu o astfel de dimensiune poate fi spatios si confortabil, permitand intinderile, rasucirile si pozitiile de somn in voie. In schimb, in cazul cuplurilor, o astfel de saltea faciliteaza apropierea intima dintre cei doi.

  • Versatilitatea


Saltelele cu aceasta dimensiune sunt deosebit de versatile si adaptabile in orice tip de incapere, indiferent de marimea acesteia. Poti utiliza un pat de 140x190 cm atat pentru o singura persoana, cu o conformatie mare, medie sau mica, pentru dormitoarele musafirilor, pentru camerele copiilor, pentru dormitoarele parintilor, pentru cupluri, pentru una sau doua persoane in varsta.

Diferite tipuri de material pentru saltelele 140x190
La Expert-Saltele poti gasi diferite tipuri de saltele cu dimensiunea de 140x190 de cm: saltele din spuma cu memorie, saltele PocketSpring, saltele superortopedice, saltele din latex, din spuma poliuretanica etc.
Saltelele pot fi mai groase sau mai subtiri, mai ferme sau mai putin ferme, in functie de nevoile si optiunile fiecarei persoane.
Alege, asadar, salteaua potrivita in functie de obiceiurile tale de somn, de confortul dorit si de necesitati!
Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77