Saltele 140x200

Filter

Saltele 140 x 200

Somnul este extrem de important si este la fel de important ca atunci cand dormi sa te poti bucura de spatiu si de o sustinere foarte buna pentru intregul corp.

Pentru o persoana singura, categoria de saltele 140 x 200 este perfecta din punct de vedere al dimensiunilor, deoarece permite rotirea pe timpul noptii fara riscul de a cadea din pat. Dimensiunea nu este singurul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere, insa. Atunci cand cauti salteaua perfecta din categoria de saltele 140 x 200 este bine sa ai in vedere faptul ca pe piata exista o multime de tipuri de saltele, cu proprietati diferite.

Saltele 140 x 200 cu arcuri

Saltelele cu arcuri sunt saltelele clasice, imbunatatite cu o multime de tehnologii moderne. Nucleul este format din arcuri continue sau arcuri impachetate, in timp ce stratul superior poate fi realizat chiar si din spuma de memorie. Rezultatul este o saltea foarte confortabila, cu o durata de viata foarte mare, care izoleaza foarte bine miscarea.

Saltele 140 x 200 cu spuma de memorie

Spuma de memorie este cel mai bun material pentru saltele, gratie faptului ca se contureaza dupa forma corpului si revine imediat la forma initiala. O saltea cu spuma de memorie poate oferi confort si suport foarte bun, ajuta persoanele cu dureri musculare sa doarma confortabil si poate rezista fara probleme mai mult de 7 ani.

Saltele 140 x 200 cu latex

Saltelele din latex sunt ceva mai costisitoare insa au proprietati excelente. Acestea ofera un suport foarte bun pentru punctele de presiune ale corpului, rezista foarte bine in fata acarienilor si microbilor, ceea ce inseamna ca vei dormi tot timpul intr-un mediu sanatos si ofera o elasticitate si o fermitate care sunt perfecte pentru cei care au nevoie de o sustinere foarte buna a corpului.

Oricare ar fi materialul pe care il doresti pentru salteaua ta, la noi gasesti cele mai bune saltele, construite cu tehnologii moderne si interesante.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77