SUPER ORTOPEDICE SALTEX

Filtru
Saltelele super ortopedice sunt cunoscute de catre cumparatori sub denumirea de saltele relaxa, fac parte din categoria clasica de saltele, pe plasa de arcuri.
Saltelele super ortopedice au un raport calitate/pret foarte bun. Acest model de saltea ortopedica are o inaltime de 20 de cm. Pentru saltelele super ortopedice aflate pe stoc,
Expert-SALTELE.ro ofera un termen de livrare in Bucuresti de maxim 48 de ore si in provincie de 72 ore . Comanda la 0732.14.77.77 sau lasa-ne un mesaj in formularul de contact
Verifica intreaga oferta de saltele ortopedice pe site-ul nostru dedicat exclusiv saltelelor ortopedice tip relaxa:  http://www.saltele-ortopedice.net/
Este un model de saltele care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. Are la baza arcuri tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2 mm. Pentru cresterea rigiditatii la 4 rînduri de arcuri se introduce o fîsie de spuma poliuretanica.
Acest pat de arcuri este acoperit cu un strat de pîsla dura, peste acestea se adauga vatelina, T.N.T., poliuretan. Suprafata exterioara la aceste saltele ortopedice este matlasata complet, are cate un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.Salteaua ortopedica are doua fete una de vara si una de iarna.
Fata de vara ofera o mai mare circulatie a aerului intrat prin butonii de aerisire conferind o senzatie mai racoroasa. Fata de iarna are proprietati izolante sporite, fiind mai calduroasa. Prin urmare este indicata întoarcerea saltelei ortopedice în functie de anotimp urmarindu-se în acelasi timp si utilizarea uniforma a saltelei pe ambele fete.
Achizitionand saltelele ortopedice ale companiei Saltex, beneficiati de un raport calitate/pret excelent datorita calitatii superioare ale acestor saltele, dovada fiind garantia de 3 ani si pretul accesibil. Pe langa dimensiunile standard disponibile, va putem oferi si saltele ortopedice Saltex pe dimensiunea dorita de dumneavoastra.
Sunati acum si primiti o cotatie de pret pentru Saltele Ortopedice la comanda. Recomandam si achizitionarea unei somiere metalice, pentru un suport perfect al acestei saltele.
Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77