Expert

Filtru
Saltelele EXPERT sunt saltele de pat de o foarte buna calitate ce ofera o sustinere ferma. Astfel, corpul dumneavoastra va beneficia de o pozitie corecta pe intreaga durata a somnului.
Saltelele EXPERT sunt disponibile intr-o gama diversificata:
Expert Superortopedic – este o saltea superortopedica a carei inaltime este de 22 cm. Calitatea materialelor din care aceasta este realizata, asigura un confort foarte bun pe intreaga perioada a somnului dumneavoastra.
Perfect Superortopedic – este o saltea de pat cu inaltimea de 26 cm. Baza acestei saltele superortopedice este realizata din arcuri bitronice tip Hercule cu o grosime a sarmei de 2.2 mm realizate din otel carbon.
Best Superortopedic – este o saltea pe baza de arcuri, cu inaltimea de 30 cm. Gradul de confort oferit de aceasta saltea este unul foarte ridicat.  Tinand cont ca este o saltea ortopedica aceasta este ideala pentru acele persoane care au probleme cu spatele.
Memory Superortopedic – este o saltea diferita fata de celelalte saltele existente pe piata in acest moment. Baza acestei saltele este realizata din arcuri legate in serie ca si la multe alte tipuri de saltele; elementul ce face aceasta saltea speciala il reprezinta prezenta unui strat de memory foam peste baza din arcuri.
Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77