Termeni & Conditii

Termeni de utilizare

1. Definirea termenilor
1.1 Site-ul https://www.expert-saltele.ro/ , denumit in continuare ‘Site’, este operat de si se refera la SC Mobalmi SRL, , societate comerciala cu sediul social in Bucuresti, Str. Dr. Taberei nr. 107, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub nr. J40/13274/2003, cod fiscal RO 15791051, capital social 200 lei. Mob Almi SRL mai are un punct de lucru in B-dul Ghencea nr 134, Centrul de mobila Elite, etaj 1, sector 6, Bucuresti;

1.2 Prin termenul de “Furnizor” se intelege https://www.expert-saltele.ro/ si SC Mobalmi SRL;

1.3 Prin termenul de “Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe Site (vizualizare, accesare informatii, inregistrare, creare de cont, comanda de produse si orice servicii existente pe Site);

1.4 Prin termenul “Servicii” se intelege ca Furnizorul acorda Utilizatorului accesul la datele si informatiile provenite de la Furnizor si furnizorii sai, prin intermediul Site-ului.

1.5 Site-ul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru indisponibilitati si defectiuni ce pot surveni in functionarea site-ului si nici pentru continutul site-ului.

2. Obligatiile Furnizorului
2.1 Furnizorul si furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru niciun fel de pierdere cauzata de catre evenimente care nu se afla sub controlul Furnizorului si/sau de catre erori din partea Utilizatorului.
2.2 Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderi directe sau indirect, ce pot surveni din deficient de functionare ale Site-ului si/sau de catre folosirea incorecta a Serviciilor de catre Utilizator.
3. Obligatiile Utilizatorului
3.1 Utilizatorul se obliga sa foloseasca Site-ul doar in scopuri legale si ii este interzis sa:
– Publice, reproduca, copieze, transmita sau transfere continutul Site-ului (in forma in care se regaseste pe Site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;
– Indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale Furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului;
– Atenteze la buna functionare si la securitatea Site-ului, prin orice fel de tactici.

4. Securitatea informatiei
4.1 Utilizatorul este de acord cu faptul ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii , prin Internet si/sau prin Serviciile Site-ului.

4.2 Utilizatorul este de acord cu faptul ca Serviciile sunt disponibile prin Internet si ca Furnizorul nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind Serviciile este permanent in siguranta.

5. Confidentialitatea informatiei
5.1 Va rugam sa accesati sectiunea “Confidentialitatea datelor” pentru mai multe informatii.

6. Informatii cu caracter general
6.1 https://www.expert-saltele.ro/ are dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni de Utilizare.
6.2 Folosirea in continuare a serviciilor si informatiilor continute de Site este echivalenta cu acceptarea prezentului document de Termeni de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termeni de Utilizare prezentate aici, va rugam sa renuntati la folosirea serviciilor Site-ului.
6.3 Pentru a fi la curent cu cele mai noi modificari aduse la continutul prezentului document, va rugam sa il recititi periodic. Utilizatorii inregistrati pe Site-ul vor fi notificati exclusive pe Site de fiecare data cand se vor aduce modificari la prezentul document.
6.4 Folosirea Site-ului si a Serviciilor presupune faptul ca sunteti de acord cu toate prevederile prezentului document de Termeni de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentul document, va rugam sa incetati din a folosi Site-ul si Serviciile.

Garantia produselor

CONDITII DE GARANTIE:

 1. Termenul de garantie incepe de la data vanzarii produsului. Durata de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data punerii acestuia in stare de folosinta.
 2. Produsul care se vinde cu garantie va fi insotit de Certificatul de Garantie ce cuprinde instructiuni de pastrare si folosire, conditiile de garantie si declaratie de conformitate.
 3. Cumparatorul trebuie sa verifice starea de functionare a produsului comandat in momentul cumpararii, aceasta reprezentand receptia produsului.
 4. Cumparatorul are dreptul in termenul de garantie, in mod gratuit la:

–          repararea produsului in cazul unor defectiuni de fabricatie;

–          inlocuirea produsului care nu poate fi reparat sau care a fost in reparatie peste 10% din termenul de garantie;

 1. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte urmatoarele:

–          sa foloseasca si sa pastreze produsul cumparat sau dobandit conform Instructiunilor de Pastrare;

–          sa respecte conditiile de garantie si sa pastreze Certificatul de Garantie;

–          sa se adreseze exclusiv PRODUCATORULUI  in caz de defectare, sa nu permita persoanelor neautorizate sa repare produsul defect;

–          la intocmirea reclamatiei se mentioneaza data certificatului de garantie, denumirea si tipul defectiunilor constate;

 1. Garantia se pierde in cazul in care:

–          produsul a fost manipulat necorespunzator(a fost deteriorat mecanic: rupt, zgariat etc);

–          produsul a fost stropit sau gaurit in urma  contactului cu tigari sau chibrituri aprinse;

–          produsul a fost indoit;

–          s-au efectuat interventii neautorizate asupra lui.

 1. Ce nu reprezinta defect si nu face obiectul garantiei:

–          aparitia mucegaiului sau a umiditatii in saltea datorita diferentei de temperatura din camera in care se afla salteaua, daca aceasta apare dupa mai mult de 60-80 de zile de la cumparare;

–          daca trageti de fete si acestea se ridica;

–          daca asezati salteaua pe lateral si aceasta flambeaza (deoarece trebuie sa stea orizontala);

–          deformarea (tasarea) saltelei mai mica de 2 cm nu modifica proprietatile saltelei si nu face obiectul garantiei;

–          modelele care sunt confectionate din/cu arcuri pot produce zgomot in anumite conditii;

–          imprimarea pe/in saltea a formelor pe care a fost asezata;

–          stofa saltelei poate sa stea putin valurita datorita urmelor de folosinta normala;

 1. Referitor la garantia de 2 ani, produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate prevazuta in OUG 140/2021.

 

INSTRUCTIUNI DE PASTRARE:

 1. Transportul si manipularea produselor se face cu atentie. Suprafetele exterioare trebuiesc protejate prin acoperire in timpul transportului;
 2. Pe timp ploios, umed sau ninsoare, transportul se va face numai in vehicule acoperite;
 3. Pentru ca salteaua sa nu se deformeze, ea trebuie instalata pe o suprafata dura si dreapta;
 4. Produsele vor fi ferite de contactul cu lichide, tigari sau chibrite aprinse;
 5. A se feri de umezeala;
 6. Aerisiti patul o data pe luna;
 7. La schimbarea anotimpului patul trebuie aerisit;

Garantia este valabila doar in conditiile respectarii instructiunilor de mai sus. Defectiunile cauzate de utilizator nu fac obiectul garantiei.

Modalitati de plata

PLATA RAMBURS

Daca alegeti aceasta modalitate, plata produselor comandate prin intermediul site-ul Expert-Saltele.ro se va face in momentul primirii coletului catre curierul care va preda marfa.

TRANSFER BANCARPLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Aceasta modalitate presupune emiterea de catre firma noastra a unei facturi proforme in baza careia dumneavoastra achitati contravaloarea acesteia in contul firmei noastre. Dupa primirea de catre noi a confirmarii de plata, produsele comandate sunt expediate catre dumneavoastra.

Cont: RO29 RNCB 0068 0044 0175 0001

Banca: B.C.R. – Sucursala Ghencea

Beneficiar: SC Mob Almi SRL

PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Aceasta modalitate de plata online se realizeaza in sistem securizat prin partenerul de plata Netopia. Plata se realizeaza usor, introducand datele de pe cardul bancar.

Conditii pentru returnarea produselor
Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Gasiti aici modelul formularului de retragere.

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

1. Produsele achizitionate nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta, si nu prezinta urme de uzura sau de folosire. In cazul in care produsele returnate sunt desigilate, pretul de achizitie se va diminua cu 15-75% din valoarea platita, pentru a acoperi costul de igienizare si reambalare. Astfel se evita probleme de sanatate publica si de siguranta a produsului;

2. Va recomandam sa returnati produsul impreuna cu toate documentele predate la livrare: factura, chitanta, certificat de garantie, etc. Astfel grabiti procesul de rambursare si primiti mai repede banii inapoi;

3. In cazul in care comanda Dvs. contine saltele facute la comanda, pe dimensiuni specificate de Dvs., aceasta nu poate fi returnata.

Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii Dvs., in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la returnarea produselor de catre Dvs.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la Showroom-ul din Bd. Ghencea nr. 134, Centrul de mobila Elite, etaj 1, sector 6, Bucuresti.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si are dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Livrarea si returnarea produselor

Livrari saltele in Bucuresti
Livrarea saltelelor in Bucuresti este gratuita. Prin Livrare Gratuita a se intelege transportul auto gratuit pana in fata imobilului.

Livrari saltele in Tara
Produsele Expert SALTELE sunt livrate gratuit in tara de catre:
– Echipa Livrari Expert SALTELE pe o raza de 30 de kilometri in jurul Bucurestiului.
– Serviciu de Curierat la nivel National pentru restul zonelor din Romania.

Livrarile au loc doar in Romania.

Timp de Livrare saltele
Pentru produsele (saltele, rame de pat, huse, etc.) existente pe stoc, termenul de livrare de la confirmarea telefonica a comenzii este de 24-48 de ore pentru Bucuresti si 10 zile pentru restul tarii.
In cazul in care produsul dorit nu se afla pe stoc, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon, pentru a va comunica termenul de livrare corespunzator.

0732 14 77 77