SALTELE CLUJ

SALTELE CLUJ

Livrari saltele in CLUJ

Suntem bucurosi sa va aducem o gama foarte bogata de saltele in Cluj si mai ales sa va aducem produsul/produsele dorit(e) pana in fata locuintei. Noi lucram cu o firma de curierat care livreaza produsele in maxim 24-72 de ore de la data predarii lor, astfel ca o veti primi rapid si fara sa fie lezata in vreun fel. In medie, daca veti comanda o saltea pe care o avem in stoc pe expert-saltele.ro, timpul mediu in care ea va ajunge in casa dumneavoastra va fi intre 48 si 72 de ore sau chiar mai putin, in functie de momentul si ziua comenzii.

In ceea ce priveste costul livrarii unei saltele in Cluj, aceste este gratuit, cu mentiunea ca el poate varia in functie de dimensiunile saltelei. In principiu, cel mai indicat ar fi sa contactati direct un consultant expert-saltele.ro, pentru a primi informatii mai multe referitoare la timpul de livrare sau chiar la salteaua insasi.

Sfatul nostru este sa sunati acum pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie in legatura cu achizitia saltelei dorite. Intreaga echipa expert-saltele va sta la dispozitie si va ofera consultanta gratuita cu privire la alegerile care vi se potrivesc. Ne puteti gasi la numarul de telefon 0732147777.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77