SALTELE BUZAU

SALTELE BUZAU

Livrari saltele in BUZAU

Cat costa livrarea unei saltele in Buzau? Este gratuita, indiferent de momentul achizitionarii unei saltele (ortopedice, superortopedice sau de tip memory foam) de pe expert-saltele.ro. In cel mult 3 zile de la data plasarii comenzii, un curier va livra salteaua comandata la usa casei voastre sau la scara apartamentului sau, cel mai adesea, mult mai rapid. Firma de curierat cu care colaboram preia rapid orice comanda din depozitul nostru, dupa care o livreaza in circa 24 de ore oriunde in Buzau sau in localitatile din imprejurimi.

Transportul este gratuit. Mai multe detalii despre produse pot fi obtinute telefonic, printr-un apel catre echipa expert-saltele.ro, la numarul de telefon 0732147777, numar la care oricine poate primi informatii referitoare la comanda sa, dar nu numai, ci si despre orice alte saltele expuse in magazin.

Echipa de consultanta a expert-saltele.ro ofera servicii gratuit clientilor, astfel ca daca nu v-ati hotarat inca la o saltea anume, va putem ajuta pe baza nevoilor voastre. Trebuie doar sa ne apelati la 0732147777.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77