SALTELE CRAIOVA

SALTELE CRAIOVA

Livrari saltele in CRAIOVA

Indiferent de locatia voastra, expert-saltele.ro livreaza oriunde saltele in Craiova si in imprejurimi. Firma de curierat cu care colaboram livreaza in fata casei sau a scarii in blocului in care locuiti intr-un interval de maxim 24 de ore din momentul in care preiau salteaua/saltelele din depozitul nostru, ceea ce inseamna ca produsele comandate ajung la voi in maxim 3 zile, indiferent de data procesarii comenzii (cu conditia ca ea/ele sa se afle in stoc in momentul comenzii).

Livrarea unei saltele in Craiova ese gratuita. Tocmai de aceea, pentru a evita o situatie neplacuta de ambele parti, va invitam sa ne contactati la 0732147777, numar la care va putem oferi atat toate informatiile tehnice  si consiliere cu privire la modelul sau modelele de saltele de care aveti nevoie.

Intrucat salteaua aleasa e locul pe care veti petrece 35-40% din timp in urmatorii 10 ani, e foarte important sa alegeti produsul potrivit pentru voi; ori, intr-un magazin in care gama de saltele e imensa, asa cum se intampla in cazul expert-saltele.ro, cu siguranta oricine poate deveni confuz. Tocmai de aceea, sunati la 0732147777, iar noi va vom ajuta cu toate informatiile solicitate, dar si sa alegeti o saltea care sa se incadreze in buget si care sa va satisfaca si cerintele de confort.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77