SALTELE TARGOVISTE

SALTELE TARGOVISTE

Livrari saltele in TARGOVISTE

Avem placerea sa va aducem saltele in Targoviste la cele mai mici preturi de pe piata! Fie ca vreti sa cumparati saltele ortopedice, saltele memory foam sau doar saltele Relaxa, echipa expert-saltele.ro ro, in colaborare cu o firma de curierat care opereaza la nivel national, livreaza orice tip de saltea pana in fata casei voastre sau a scarii blocului in care al locuiti. Timpii de procesare si de livrare insumeaza maxim 72 de ore sau chiar mai putin, tinand cont ca firma de curierat livreaza salteaua/saltelele chiar si in 24 de ore din momentul in care intra in posesia coletului.

In ceea ce priveste costul de livrare al unei saltele in Targoviste, in cazul in care vorbim de dimensiuni normale, acesta este de 75 de lei. Daca in comanda se gasesc saltele de dimensiuni atipice sau mai multe produse, atunci pretul se poate schimba. Va asiguram ca echipa expert-saltele.ro negociaza in permanenta tarife cat mai bune pentru clientii proprii; totusi, pentru a evita o situatie neplacuta cauzata de modificarea taxei de transport, va invitam sa ne apelati telefonic la 0732147777 pentru a afla pretul final al coletului si timpul exact, respectiv intervalul orar de livrare.

Echipa expert-saltele.ro ofera clientilor si consiliere gratuita pentru achizitia de saltele, astfel ca satisfactia voastra sa fie maximala.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77