SALTELE GIURGIU

SALTELE GIURGIU

Livrari saltele in GIURGIU

Nu gasiti niciun produs care sa va satisfaca in magazinele de saltele din Giurgiu? Nicio problema! Expert-saltele.ro trimite orice tip de saltea oriunde in Giurgiu sau in imprejurimi, nu exista o taxa de transport minimala (este gratuit la orice produs), puteti achizitiona oricare dintre produsele de top comercializate. De la saltele Saltex, PREVI, GALA si pana la accesorii ca somiere metalice pentru paturi, lenjerii si cuverturi de pat si chiar perne si pilote, toate acestea pot ajunge la Giurgiu in cel mult 3 zile de la data plasarii comenzii.

Daca comanda efectuata cuprinde mai multe saltele, recomandam clientilor sa ne contacteze inainte sau in timpul plasarii comenzii la numarul de telefon 0732147777. Oferim consultanta gratuita. De asemenea, va putem da detalii despre toate caracteristicile tehnice ale saltelelor comandate, cat si despre dimensiunile si greutatea accesoriilor.

Sunati acum la 0732147777, iar de indata ce firma de curierat va ridica produsele din depozitul nostru, ele va vor fi livrate in cel mult 24 de ore oriunde in Giurgiu si/sau in imprejurimi.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77