SALTELE CONSTANTA

SALTELE CONSTANTA

Livrari saltele in CONSTANTA

Ne face placere sa va aducem o gama mare si moderna de saltele in Constanta. Gratie sistemului de curierat folosit, va putem livra salteaua pana in fata casei sau pana la scara la un pret minim. Firma de curierat cu care colaboram nu numai ca livreaza comenzile foarte rapid, in circa 24 de ore de la data preluarii saltelei, dar pe deasupra are si grija ca ea sa ajunga intacta la destinatie. Stocul de produse de pe expert-saltele.ro este intotdeauna bogat, astfel ca putem trimite cam orice tip de saltea la Constanta  intr-un timp scurt, de aproximativ 72 de ore din momentul plasarii comezii.

Livrarea este gratuita. Noi va recomandam sa ne contactati la 0732147777, numarul la care un consultant al expert-saltele.ro va raspunde intotdeauna in timpul orelor de lucru.

Cel mai bine ar fi sa sunati chiar acum la numarul de mai sus, mai ales daca nu stiti care dintre saltelele expuse pe expert-saltele.ro va sunt potrivite/recomandate. Pe langa consultanta gratuita pe care o oferim fiecarui client, va putem oferi si solutii personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77