SALTELE PIATRA NEAMT

SALTELE PIATRA NEAMT

Livrari saltele in PIATRA NEAMT

Firma de curierat cu care colaboram livreaza saltele in Piatra Neamt si in imprejurimi (Bicaz, Bistrita, Roznov, Savinesti etc) pentru doar 75 de LEI. Fiind o firma care acopera rapid aria intregii tari, curierii livreaza la scara sau chiar la usa in aproximativ 24 de ore din momentul in care ridica produsul comandat din depozitul nostru, ceea ce inseamna ca veti primi salteaua dorita in maxim 3 zile/72 de ore de la data efectuarii comenzii.

In principiu, costul de livrare e cel amintit mai sus, adica 75 de LEI; daca produsele dorite au particularitati speciale sau pe o comanda se afla mai multe saltele, atunci taxele de transport pot fi un pic diferite. Din acest motiv, va recomandam sa apelati echipa expert-saltele.ro la  0732147777, astfel incat sa va putem oferi atat preturile aferente coletului intreg (cu taxele de transport incluse), dar si orice alte detalii referitoare la comanda efectuata sau despre saltele.

Expert-saltele.ro nu comercializeaza doar saltele in Piatra Neamt, ci si somiere metalice, lenjerii de pat, pilote si alte accesorii, care pot veni impreuna cu salteaua comandata. Preturile aferente le gasiti atat pe site, cat si la 0732147777, numar la care un consultant al nostru va poate oferi toate informatiile dorite.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77