SALTELE BRAILA

SALTELE BRAILA

Livrari saltele in BRAILA

Expert-saltele.ro livreaza saltele in Braila si in imprejurimi (dar si in intreaga tara). In termen de cel mult 72 de ore de la plasarea comenzii, salteaua aleasa (si dupa caz, impreuna cu accesoriile) vor ajunge la usa casei voastre sau la scara blocului in care locuiti. Gama de saltele comercializata de magazinul nostru este una foarte bogata, in ea aflandu-se produse ortopedice, super ortopedice, din latex si de tip memory foam (dar nu numai) ale unor brand-uri cunoscute in aceasta industrie, brand-uri ca Saltex, Previ, Gala, Prestice, Magniflex si altele.

Pretul livrarii unei saltele in Braila este de 75 de lei. In cazul in care pe comanda plasata de voi se afla mai multe produse, taxa de transport poate varia. Pentru a nu se ajunge la neintelegeri si pentru a primi cotatia de pret corecta, cat si raspunsuri in legatura cu orice nelamurire, va recomandam sa apelati numarul de telefon mobil 0732147777, numar la care un specialist al expert-saltele.ro va va raspunde oricand in timpul orelor de program.

Daca nu sunteti inca hotarati cu privire la tipul de saltea de care aveti nevoie, echipa expert-saltele.ro va sta la dispozitie. Oferim consultanta gratuita oricui ne cere parerea. Pentru a beneficia de acest serviciu, apelati-ne la 0732147777.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77