SALTELE PLOIESTI

SALTELE PLOIESTI

Livrari saltele in PLOIESTI

Livrarea unei saltele in Ploiesti de catre firma de curierat rapid angajata de expert-saltele.ro se face rapid, tinand cont ca Ploiestiul e destul de apropiat de Bucuresti fata de celelalte orase mari din tara. Din acest motiv, pretul de livrare este de 75 de RON, cu specificatia ca acesta poate fi schimbat usor in functie de dimensiunile saltelelor comandate si de volumul pe care acestea le ocupa.

Daca aveti dubii legate de posibilitatea modificarii pretului de 75 de RON aferent livrarii unei saltele in Ploiesti, contactati-ne oricand la numarul de telefon 0732147777. Un consultant al expert-saltele va prelua apelul, va va asista la procesul efectiv al comenzii si va va oferi raspunsuri la toate intrebarile voastre in legatura cu costul final al coletului, timpul si intervalul orar de livrare al saltelei, precum si detalii despre celelalte produse comercializate de catre expert-saltele.ro.

Fie ca aveti nevoie de o saltea ortopedica sau de una de tip memory foam, sunati-ne oricand la 0732147777, iar noi va vom ajuta sa va alegeti salteaua de care aveti nevoie si care va va oferi un somn mai bun si mai relaxant.

Vezi toata oferta de saltele
Vezi oferta de Saltele SALTEX
Vezi oferta de Saltele PRESTIGE
Vezi oferta de Saltele PREVI
Vezi oferta de Saltele GALA

Va multumim pentru alegerea facuta,
Echipa Expert-SALTELE.ro

Share this post


0732 14 77 77