Confidentialitate

Confidentialitatea Informatiilor

Ce informatii sunt colectate
SC Mobalmi SRL, prin intermediul site-ului https://www.expert-saltele.ro, colecteaza urmatoarele informatii: nume complet, adresa, numar de telefon, cod numeric personal, seria și numarul de buletin (pentru persoane fizice) si numele societatii, adresa sediului social, numar de telefon, numar de inregistrare la Registrul Comertului, cod de identificare fiscala, cod IBAN (pentru persoane juridice).

Aceste informatii sunt colectate strict pentru efectuarea procedurilor de facturare a produselor comandate.

Cum sunt utilizate Informatiile
Colectarea informatiilor Dvs. are loc doar in momentul efectuarii unei comenzi de catre Dvs. pe site-ul https://www.expert-saltele.ro. Informatiile colectate sunt folosite in procesul de cumparare a produselor de pe site.

SC Mobalmi SRL, prin intermediul site-ului https://www.expert-saltele.ro nu dezvaluie informațiile Dvs. către niciun tert, dar isi rezerva dreptul sa dezvaluie informatiile Dvs. în urma solicitărilor venite din partea autorităților oficiale sau prin proceduri legale.

Exista posibilitatea ca adresa Dvs. de IP să fie inregistrata, pentru a putea preveni posibile fraude sau tentative de frauda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0732 14 77 77