- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea ADORMO Memory 12+2 140×200

Salteaua Adormo Memory 12+2 cu dimensiunea de 140 x 200 asigura fermitatea ideala pentru un somn usor si odihnitor.

Interiorul acestei saltele cu memory foam este format din doua straturi inovatoare: unul de 12 cm si celalalt de 2 cm inaltime.

Primul strat, cel inferior, de 12 cm este realizat din spuma poliuretanica standard cu celulatie deschisa, ceea ce ofera o buna aerisire saltelei. Acest strat, cu densitate de 28 kg /mc si duritate 4 KPA reprezinta stratul de baza al saltelei. Mai mult decat atat, acest strat ofera fermitate saltelei si are proprietatea de a prelua in mod diferit presiunea corpului, proportional cu distributia greutatii pe intreaga suprafata a saltelei.

Stratul superior, de 2 cm este realizat din spuma memory foam cu densitate 50 kg/mc. Aceasta spuma vascoelastica este si termosensibila ceea ce inseamna ca nu raspunde doar la greutatea corpului ci si la temperature acestuia. Principalul rol al acestui strat de memory foam este de a diminua punctele de presiune prin crearea amprentei corpului si oferirea unui grad ridicat de confort.

Husa acestui model de saltea este detasabila, prin intermediul unui fermoar pe 3 laturi, lavabila la 30 grade, rezistenta la spalari repetate. Aceasta husa este realizata din material textile cu densitate de 224 gr/mp, compozitie 100% PES si este matlasata cu vatelina de 100 gr/mp. Este tratata antiacarieni, antibacterii si antialergic.

 

Detalii tehnice:

–          Strat 12 cm spuma ultra elasica + 2 cm Memory Foam, fara arcuri;

–          Termo-reglabil reactionand la caldura corpului;

–          Creaza aprentarea corpului, reducand punctele de presiune pe corp;

–          Structura de aerisire;

–          Fermitate ridicata;

–          Husa interioara antistatica + husa exterioara lavabila, matlasata 100gr/mp;

–          Inaltimea totala al saltelei: 15 cm=12 cm spuma ultra elastic+2 cm Memory Foam +1 cm husa.

–          Rulata, vid.

 

Aceast tip de saltea are o garantie de 6 ani pentru partea de poliuretan si 1 an pentru husa acesteia, conform certificatul de garantie.

IMPORTANT: Salteaua Adormo Memory 12+2 este ambalata in vid. Ajunge la forma de utilizare in 24 de ore de la dezambalare, perioada in care este strict interzis asezarea obiectelor grele pe aceasta. Salteaua trebuie sa stea cele 24 ore in pozitie orizontala !