- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea ADORMO Memory 13+5 90×200

Salteaua Adormo Memory 13+5, cu dimensiunea de 90×200 cm, ofera cel mai ridicat grad de confort pe care il poate oferi o saltea de acest tip. Principalul element ce ofera acest grad ridicat de confort este stratul foarte gros de memory foam (5 cm) de care beneficiaza aceasta saltea, grosime intalnita la destul de putine saltele din gama sa.

In interior, aceasta saltea este compusa din doua straturi de spuma poliuretanica, fiecare cu un rol foarte important in structura saltelei:

Primul strat, cel inferior,  are o inaltime de 13 cm si reprezinta stratul de baza al saltelei.  Acesta are o duritate de 4 KPA si o densitate de 28 kg/mc; este un strat cu o fermitate ridicata ce preia in mod diferit presiunea corpului, direct proportional cu distributia greutatii pe intreaga suprafata a saltelei .

Al doilea strat, este reprezentat de revolutionarul strat de memory, spuma vascoelastica si termosensibila ce are proprietatea de a retine forma corpului. Aceasta nu raspunde doar la greutatea corpului ci si la temperatura acestuia. Mai mult decat atat, spuma memory foam are un rol foarte important in diminuarea punctelor de presiune prin crearea amprentei corpului. Acest strat are o grosime de 5 cm si o densitate de 50 kg/mc.

Aceste doua straturi sunt acoperite cu o husa realizata din material textil tratat cu micro capsule de Aloe Vera. Acest produs natural ofera corpului uman neinumarate efecte benefice prin intermediul substantelor incluse, printre care enumeram: enzime, vitamine, minerale, acizi grași sau aminoacizi. Deasemenea, o astfel de husa tratata cu Aloe Vera are o influenta pozitiva asupra pielii dar si a somnului prin echilibrul bioenergetic pe care il ofera.Pe langa tratamentul cu Aloe Vera, aceasta husa mai este tratata si impotriva acarienilor, bacteriilor si alergiilor.

Materialul textil al husei are o densitate de 264 gr/mp si este realizat in totalitate din PES. Husa este detasabila prin intermediul unui fermoar amplasat pe 3 laturi, si permite spalarea la masina de spalat la o temperatura maxima de 30 grade.

Detalii tehnice:

–          Strat 13 cm spuma ultra elasica + 5 cm Memory Foam, fara arcuri;

–          Termo-reglabil reactionand la caldura corpului;

–          Creaza aprentarea corpului, reducand punctele de presiune pe corp;

–          Structura de aerisire;

–          Fermitate ridicata;

–          Husa interioara antistatica + husa exterioara Aloe Vera  lavabila, matlasata 100gr/mp;

–          Inaltimea totala al saltelei: 19 cm = 13 cm spuma ultra elastic+5 cm Memory Foam +1 cm husa;

–          Rulata, vid.

 

IMPORTANT:  Salteaua Adormo Memory 13+5 este ambalata in vid si ajunge la forma de utilizare in 24 de ore de la despachetare . In aceasta perioada este strict interzis sa asezati obiecte grele pe ea.  Salteaua trebuie sa stea cele 24 ore in pozitie orizontala !