- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Amante Magniflex 120×200

Salteaua Amante Magniflex 120×200 este salteaua de care va veti indragosti imediat. Salteaua este recomandata persoanelor ce prefera suprafete de dormit care echilibreaza fermitatea cu asigurarea unei pozitii corecte si naturale a corpului in timpul somnului.

Aceasta saltea conţine 2 tipuri de spumă  de bază: spuma de memorie şi Eliosoft. În acest fel, este asigurat un sprijin ferm, precum şi moliciune pe suprafata. Ortopedice şi anatomice saltelele se potriveasc perfect cu corpul tau.

Spuma Eliosoft de 15 cm,  datorita microcelulelor deschise permite aerisirea permanenta a saltelei. Stratul de spuma de memorie de 5 cm este o spuma elastica de ultima generatie ce se adapteaza perfect la forma corpului, reducand astfel intoarcerile din timpul somnului cu pana la 80%. Spuma preia greutatea si temperatura corpului si va distribui greutatea corpului fara a crea puncte de presiune.

Salteaua oferă confort şi mediu înconjurător sănătos. Structura sa de celule aerisita nu permite detenţia umiditatii, protejează împotriva alergiilor, iritatii respiratorii şi cutanate.

Husa saltelei este confectionat din tesatura usoara, placut la atingere, fără umplutură. Caracteristica speciala a acestui model consta in faptul ca materialul husei este foarte subtire, astfel contactul cu Spuma cu memorie este mai tangibil. Husa are un fermoar, care permite scoterea, intretinerea si curatarea acesteia intr-un mod foarte usor.

Caracteristici: