- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Comfort Dual Magniflex 160×200

Salteaua Confort Dual, cu dimensiunea de 160×200 cm este o saltea excelenta, care ofera un confort deosebit oricarui utilizator si este consturita din materiale de cea mai buna calitate. Este o saltea cu fermitate medie, care are o inaltime de 25 de centimetri, in asa fel incat sa permita un somn cat mai linistit si placut.

Constructia acestei saltele duble de pat include un strat de Elioform si un strat de spuma de memorie HD, care asigura un suport perfect pentru coloana vertebrala si pentru restul corpului. Elioformul este o spuma elastica, cu o structura celulara deschisa, care prezinta calitati ortopedice deosebite si o rezistenta foarte buna a materialelor, in timp ce spuma cu memorie HD este un material care reuseste sa retina greutatea si caldura fiecarui utilizator si sa ofere un somn personalizat. Aceasta distribuie uniform greutatea corporala, eliberand punctele de presiune.

Datorita acestor doua straturi, rasucirile si agitatia din timpul somnului vor scadea cu pana la 80 %.

Un lucru foarte atragator la aceasta saltea este sistemul Dual core, care asigura doua variante de confort. Daca iti place o saltea mai ferma, poti folosi una dintre partile acestei saltele, in timp ce, daca vrei una mai moale, o poti intoarce pe partea cealalta.

Salteaua Comfort Dual 160×200 mai include si un material Outlast, care regleaza temperatura corpului si o husa antialergica cu spuma de memorie HD.

 

Specificatii saltea: