- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Expert Pocket Lux 140×200

Salteaua Expert Pocket Lux, cu dimensiunea de 140×200 cm,  face parte din categoria saltelelor cu duritate medie ceea ce inseamna ca asigura un grad sporit de confort pe intreaga perioada a somnului dumneavoastra.

Principalele caracterisitici ale acestei saltele de pat cu inaltimea de 30 cm, prin care se diferentiaza de celelalte produse din gama sa sunt urmatoarele:

 

Baza saltelei  Poket Lux 140×200 este realizata din plasa de arcuri pocket (AGRO – Germania). Acestea sunt in numar de aproximativ 800 arcuri pentru o saltea matrimoniala. Intreaga plasa de arcuri a saltelei este incadrata de jur-imprejur de o bagheta de spuma poliuretanica cu grosimea de  8 cm, densitate 35 kg/mc iar deasupra si sub plasa de arcuri este asezata cate o fasie de spuma poliuretanica cu grosimea de 5 cm si densitate 35 cm/mc.

Deasupra acestor componente  prezentate anterior exista un strat cu grosime de 4 cm din spuma HR(High Resilience) cu densitate de 36 kg/mc, debitata pe contur. Acest strat maximizeaza eficienta celor 7 zone de confort date de arcurile pocket.

La suprafata, salteaua Expert Pocket Lux prezinta un strat de spuma memory-foam, gros de 4 cm si densitate de 55 kg/mc. Aceasta spuma are bine-cunoscuta proprietate de a “memora” forma copului utilizatorului, asigurand astfel un grad ridicat de confort si siguranta unui somn linistit.

Husa acestui model de saltea de pat este detasabila, realizata din material textil de calitate superioara, tratata cu Aloe Vera. Aceasta husa este detasabila prin fermoar si permite spalarea la masina de spalat.