- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Expert Star Superortopedic 160×200

In cazul in care doriti o saltea ferma dar care sa aiba si o inaltime considerabila, modelul  Star Superortopedic 160×200 cm este exact ceea ce aveti nevoie.

Acesta are o inaltime totala de 30 cm iar nivelul de duritate este 4/5, ceea ce asigura suportul optim pentru coloana vertebrala.

Nucleul acestui model de saltea de pat este realizat din arcuri tip Bonell, Box Spring System, cu grosimea sarmei de 2,2 mm. Un element foarte important care trebuie mentionat aici este existenta dupa fiecare rand de arcuri, a unei fasii de spuma poliuretanica, groasa de 4 cm cu densitatea de 25 kg/mc. Rolul acesor fasii este de a asigura gradul ridicat de duritate al saltelei si de a asigura o stabilitate mai buna a plasei de arcuri.

Peste acesta plasa de arcuri este asezat, pe fiecare dintre fete, cate un strat de feltru dur (1000gr/mp) si cate un strat de 9 cm de spuma poliuretanica de inalta densitate (25 kg/mc).

Marginile saltelei sunt realizate tot din spuma poliuretanica de inalta densitate, de aceasta data cu o grosime de 8 cm de jur imprejurul saltelei. Acest aspect asigura un grad foarte scazut de deformare a saltelei in timp.

La exterior, salteaua Star Superortopedic prezinta o husa detasabila prin fermoar. Aceasta este lavabila, tratata cu Aloe Vera, matlasata cu vata siliconata (densitate 100gr/mp) pe suport TNT 40 grame. Intregul ansamblu este tratat impotriva acarienilor, mucegaiului si alergiilor.