- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Expert Superortopedic 180×200

Expert Superortopedic cu dimensiunea de 180×200 cm este o saltea cu inaltimea de 22 cm ce ofera un confort deosebit utilizatorilor acesteia.

Baza saltelei este realizata din arcuri bitronice tip Bonell cu 5 inele legate in serie. Arcurile sunt realizate din otel carbon de 2,2 mm, au un diametru de 86 mm si sunt legate  unele de altele  printr-o sarma elicoidala de 1,4 mm. Deasemenea, acestea sunt tratate termic oferind astfel o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei. Aceasta plasa de arcuri este acoperita pe ambele fete cu un strat de pasla thermofelt 800gr/mp si apoi un strat de spuma poliuretanica, groasa de 2 cm cu densitatea 21.

Rigiditatea perimetrala a saltelei este data de rama laterala realizata din otel carbon de 3,5 mm si de spuma poliuretanica de inalta densitate Sistem Box. Aceste doua componente nu permit deformarea in timp a saltelei. La exterior salteaua Expert Superortopedic  este acoperita cu un material  matlasat in totalitate ,pe 3 straturi: Jacquard, strat de vatelina 150 gr/mp si strat de TNT 12 gr/mp.

Salteaua dispune de 2 fete: vara/iarna, butoni laterali de aerisire, stofa Visco. Aceasta saltea beneficiaza de 2 ani garantie.