- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea FAMILIA Super-Ortopedica Esclusivo Aloe Vera+Memory 180×200

Salteaua Super-Ortopedica Esclusivo Aloe Vera+Memory 180×200 se deosebeste de celeletate saltele de pe piata autohtona prin urmatoarele:

 

La interior, salteaua Esclusivo Aloe Vera+Memory 180×200 cm, are la baza o plasa de arcuri tip Bonell, legate intre ele prin conectare elicoidala. Acestea sunt acoperite pe ambele parti cu un strat dublu de feltru dur (pasla adezivata si rigidizata 1000gr./mp) si cate un strat de spuma poliuretanica de densitate medie. In continuare, pe una dintre fete, este asezat stratul de spuma memory, care are proprietatea de a retine forma corpului utilizatorului si de a spori gradul de confort.

Marginile acestui model de saltea matrimoniala sunt intarite si ele prin intermediul unui strat de spuma poliuretanica, cu grosimea de 10 cm.

Exteriorul Esclusivo Aloe Vera+Memory este realizat dintr-un material foarte placut la atingere, tratat cu Aloe Vera, si matlasat cu vatelina de 300 g/mp si TNT pe ambele parti. Material certificat cu standardul  OEKO TEX 100, cel mai inalt standard sanitar in industria textilelor.

 

Caracteristici: