- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Intense Memory Foam 140×190

Salteaua Intense Memory Foam cu dimensiunea de 140×190 cm are un strat de memory foam de 3 cm ce sprijina intr-un mod confortabil si sanatos coloana dumneavoastra vertebrala. Acest strat reactioneaza direct sub efectul greutatii corporale, preluand forma corpului dumneavoastra, iar dupa utilizare revine la starea lui initiala. Astfel veti beneficia de un somn mai placut si mai odihnitor. Mai mult decat atat, datorita materialelor din care este fabricata, aceasta saltea reduce considerabil nivelul alergiilor si  reduce tensiunea electrostatica a corpului uman mentinand astfel secretia de cortizol la un nivel redus pe perioada somnului.

In interior, salteaua Intense Memory Foam mai are in compozitie pe langa stratul de memory foam, o baza de poliuretan indeformabil de inalta densitate 35 kg/m3, un strat de material termoregulator antitranspirant de 300 gr/mp pe ambele parti si un strat TNT de 30 gr, deasemenea, pe ambele parti.

Salteaua este acoperita cu Material de acoperire ‘’Intense’’, are o inaltime de 18 cm si beneficiaza de o garantie de 5 ani