- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Latex Coral Bulrom 80×200

Salteua Latex Coral de la Bulrom este extrem de confortabila. Datorita latexului natural aceasta saltea are calitatea unica de a se adapta la formele corpului dumneavoastra.

Miezul saltelei este compus din Ecocel, o spuma latex cu structura speciala de celule.  Aceasta este prelucrata cu o tehnologie inovatoare care garanteaza o zona racoroasa si un mediu sanatos, permitand astfel obtinerea unei pozitii corecte si sanatoase in timpul somnului.

Salteua Latex Coral are 7 zone de duritate diferita, conform cu structura corpului uman. Dintre ele cele mai importante sunt cea cu duritate ridicata in zona soldurilor si zona speciala pentru umeri. Datorita acestor 7 zone de duritate diferite, aceasta saltea creaza o sustinere ortopedica uniforma pentru coloana vertebrala.

Pentru un confort suplimentar exista cate 2 cm de latex compactat, care ofera un sprijin suplimentar corpului. De asemenea, elasticitatea latexului permite miscarile corpului in mod natural si usor.

Datorita latexului natural si al proprietatilor sale antistatice, antibacteriene, in cadrul saltelei se creeaza un mediu ostil pentru raspandirea bacteriilor si a acarienilor, asigurandu-va cea mai buna protectie antialergica in timpul de odihna.

Husa saltelei Latex Coral este prevazuta cu fermoar, pentru o intretinere usoara a acesteia. De asemenea salteaua mai are si 4 manere laterale, pentru o manevrare usoara.

Inaltimea saltelei este de 18 cm si beneficiaza de o garantie de 8 ani.