- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Memoflex Magniflex 140×200

Salteaua Memoflex Magniflex 140×200 este unica, datorita  miezului său din spumă cu memorie de 100%. Acesta este un material extrem de elastic. Acesta reacţionează la greutatea si temperatura corpului. Salteaua este conforma cu fiecare curba a corpului şi asigură un suport excelent anatomic.

Miezul este diferenţiat pe zone de sprijin cu ajutorul tehnologiei Airyform care inseamna perforarea miezului pentru asigurarea diverselor zone de fermitate si aerisire. Acesta oferă distribuţia greutăţii in mod egal şi senzaţia de divin pentru confort. Spuma de memorie este o spuma elastica de inalta tehnologie, ce preia forma corpului si reduce miscarile din timpul somnului pana la 80%. Aceasta nu permite pătrunderea prafului şi a acarienilor în miezul saltelei, astfel ea protejează împotriva alergiilor respiratorii si iritatii.

Satisfactia totală pe care o ofera Memoflex este îmbunătăţită prin capacul de lux OTS. Capacul este confectionat din materiale textile Coolmax care este moale şi blând la nivelul pielii. Fermoarul face foarte usoara munca de curatare a husei saltelei.

 

Caracteristici tehnice:

Structura