- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Memory Foam Profilat h20 Previ 90×190

Salteaua Memory Foam Profilat h20 90×190 de la Previ este o saltea ce dispune de cele mai noi tehnologii in materie de saltele. Dispune de 7 zone de automodelare diferite, astfel aceasta saltea ofera o ergonomie excelenta.

Salteaua este compusa din trei straturi:

Cele trei straturi sunt traversate de o serie de canale, care permit circulatia aerului, prevenind astfel formarea de mucegai, bacterii si acarieni. Aceste straturi mai au rolul de a permite distribuirea uniforma a greutatii corporale pe toata suprafata saltelei, mentinand o pozitie corecta a coloanei vertebrale, favorizand astfel circulatia sangelui.

Materialul de acoperire este tesatura de tip Soia Argint Carbon ce combina tehnologia absorbtiei eficiente a umiditatii si cu o finisare antibacteriala inovatoare ce se bazeaza pe ioni de argint, in acest fel salteaua ramane uscata pe timpul somnului.

Salteaua dispune de o banda tridimensionala pe toata circumferinta ei, care permite o aerisire interna constanta, fapt ce protejeaza salteaua de mucegai si bacterii. Aerul trece prin aceasta banda, astfel incat salteaua ramne uscata.

Inaltimea saltelei este aproximativ de 21 cm. Salteua are garantie 5 ani.