- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Memory Foam Profilat h26 Previ 140×200

Salteaua Memory Foam Profilat h26 140×200 de la Previ este o saltea ce dispune de cele mai moderne tehnologii in fabricarea saltelelor. Un element deosebit il reprezinta cele 7 zone de automodelare diferite, ce ofera o ergonomie excelenta.

Salteaua este compusa din doua straturi diferite:

Aceste trei straturi permit distribuirea uniforma a greutatii corporale pe toata suprafata saltelei, mentinand o pozitie corecta a corpului si a coloanei vertebrale in timpul somnului, favorizand circulatia sangelui. In acelasi timp cele doua straturi sunt traversate de o serie de canale, care permit circulatia aerului, avand rolul de a preveni formarea de mucegai, bacterii si acarieni.

Salteaua este prevazuta cu o banda tridimensionala pe toata circumferinta saltelei, avand rolul de a permite o aerisire interna constanta si de a proteja salteaua impotriva acarienilor si alergenilor.

Materialul de acoperire al saltelei are  tesatura de tip Soia Argint Carbon , astfel este combinata tehnologia absorbtiei eficiente a umiditatii cu o finisare antibacteriala inovatoare ce se bazeaza pe ioni de argint, datorita acestor tehnologii salteaua ramane uscata pe timpul somnului.

Inaltimea saltelei este de circa 27 de cm si are o garantie de 5 ani de zile.