- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea New Relano Bamboo Magniflex 90×190

Salteaua Relano Bamboo Magniflex 90×190 este o saltea care va ofera un suport ferm si o pozitie corecta din punct de vedere anatomic  in timpul somnului. In acelasi timp ofera si un mediu igienic si sanatos pentru somn, datorita proprietatilor antialergice si antibacteriene ale bambusului prezent in tesatura saltelei.

Salteaua nu permite aparitia bacteriilor datorita structurii aerisite a miezului. Aerul  trece prin suprafata si nu retine umezeala. Organismul isi menţine temperatura sa naturala. Sunteţi protejat împotriva problemelor respiratorii.

Tesatura care acopera salteaua este compusa din bambus.  Aceasta adaugă prospeţime la material şi completeaze proprietatile anti-bacteriene ale saltelei.  Mai mult structura neteda si circulara a fibrelor de bambus face ca materialul sa devina moale si delicat, chiar si pentru pielea sensibila a copilului. Fibrele de bambus absorb umiditatea de 4 ori mai mult decat cele din bumbac. Materialul respira si mentine racoare pe timp de vara si asigura caldura pe durata iernii.

Miezul saltelei este fabricat din spumă Elioform, o structură celulară,care alaturi de stratul de bambus care acopera salteaua vă oferă un suport solid. Aceasta ajută la menţinerea si alinierea corecta a coloanei vertebrale. De asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui  în timpul somnului.

 

Caracteristici tehnice

  • Bambusul este singurul material biodegradabil textil (se degradeaza in mediul natural de microorganisme si de razele solare).
  • Are caracteristici naturale antibacteriene (acesta contine bioagent “bambus Kun”), un anti-alergen natural.
  • Compozitie: Elioform – spuma “respiratoare” cu microcelule deschise.
  • Inaltime saltea 21 cm