- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Relax Expert Superortopedic 180×200

Relax Expert Superortopedic cu dimensiunea de 180×200 cm face parte, asa cum sugereaza si numele acesteia, din categoria saltelelor superortopedice, cu arcuri, ce asigura o pozitie corecta corpului in timpul somnului.

Miezul saltelei este realizat din arcuri tip Bonell, box spring system, cu grosimea arcului de 2,2 mm. Pe ambele fete, aceasta plasa de arcuri este acoperita de un strat de feltru 1000 gr/mp, un strat de spuma poliuretanica standard (densitate 25 kg/mc) si un strat de Rebound cu grosimea de 2 cm(strat dur de spuma, ce asigura proprietatile superortopedice ale saltelei, densitate 90 kg/mc).

Aceste elemente sunt acoperite cu inca un strat de 2 cm grosime din spuma poliuretanica standard (densitate 25 kg/mc) si un material de acoperire tip “Tricot”, tratat in totalitate cu Aloe Vera.

Acest model de saltea, ideala pentru un pat matrimonial, este tratata impotriva acarienilor, dispune de o husa detasabila prin fermoar (lavabila la 40 grade C) si suporta o greutate maxima de 120 kg/pers.

Salteaua Relax Expert Superortopedic 180×200 cm beneficaza de o garantie de 60 luni.