- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea SaltSib Traditional Spring Comfort 180×200

Traditional Spring Comfort, cu dimensiunea de 180×200 cm, este o saltea clasica, cu arcuri, ce va ofera cu siguranta locul potrivit in care sa va odihniti dupa o zi obositoare de munca. Plasa de arcuri, din care este realizat miezul saltelei, asigura o elasticitate sporita a acesteia, oferindu-va astfel un grad ridicat de confort.

Miezul saltelei Traditional Spring Comfort este compus diin arcuri tip Bonell, realizate din sarma cu grosimea de 2,2 mm, cu sistem Box Spring. Arcurile sunt legata intre ele prin intermediul unei sarme elicoidale. Acest miez de arcuri este incadrat pe laterale de un strat de spuma poliuretanica (densitate 25 kg/mc) ce are o grosiome de 8 cm.

Pe cele doua fete, arcurile sunt acoperite cu un strat de feltru dur, ce are o densitate de 1000gr/mp peste care este asezat un strat de vata siliconica (densitate 100 gr/mp) si un strat de spuma poliuretanica cu grosimea de 2 cm.

Toate aceste componente interne ale saltelei  Traditional Spring Comfort sunt acoperite la exterior cu o husa detasabila si lavabila, matlasata cu vata siliconica, densitate 100 gr/mp pe suport TNT 40 gr/mp. Aceasta husa este tratata cu Aloe Vera . Salteaua este o saltea tratata in totalitate impotriva acarienilor, are o inaltime de 20 cm si o duritate semitare.

Acest model de saltea suporta o greutate de pana la 90 kg/persoana.

Garantie saltea: 36 luni