- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea Silver Memory Foam 140×200

Salteaua Silver Memory Foam cu dimensiunea de 140×200 cm, are un strat de 2 cm de memory foam 100%.  Acesta creaza amprenta corpului dumneavoastra si egalizeaza presiunea exercitata pe orice punct al acestuia; dupa utilizare revine la starea lui initiala. Deasemenea acest strat ofera coloanei vertebrale o pozitie comoda si sanatoasa in acelas timp si permite o irigare corecta a intregului corp.

Elementul  de diferentiere al saltelei Silver Memory Foam il constituie prezenta argintului in husa saltelei. Acesta are o functie naturala antimicrobiana, are efect antistatic, ecraneaza undele electromagnetice excesive si impiedica aparitia mirosurilor neplacute, inhibã dezvoltarea bacteriilor si a fungilor în produs, prezinta proprietati unice termice si de conductibilitate.

Pe langa stratul de memory foam de 2 cm , aceasta saltea mai este compusa din baza de poliuretan indeformabil HD de inalta densitate 35 kg/m3, strat de material termoregulator antitranspirant de 300 gr/mp pe ambele parti, antialergic si un strat TNT de 30 gr deasemenea pe ambele parti.

Salteaua, cu o inaltime de 16 cm, este acoperita cu material de acoperire ‘’silver’’, aerisirea facandu-se perimetral pe toata marginea saltelei. Beneficiaza de o garantie de 5 ani