- Expert-SALTELE.ro - https://www.expert-saltele.ro -

Saltea ViscoLove Memory Foam Royal Flex Mob 140×190

Salteaua ViscoLove Memory Foam, dimensiune 140×190 cm, produsa de  Royal Flex Mob face parte din categoria saltelelor cu spuma memory foam. Aceasta spuma “memory foam” are proprietatea de a lua forma corpului utilizatorului si de a reveni la forma initiala.

Aceasta saltea ergonomica este compusa in interior din doua straturi: primul strat are o inaltime de 17 cm si reprezinta baza saltelei. Acesta este realizat din spuma poliuretanica de inalta densitate HR ( high rezilience). Peste acest strat este asezat un strat de spuma cu memorie cu grosimea de 5 cm. Aceasta spuma este de inalta densitate HD ( high density) si are proprietatea de a lua forma corpului utilizatorului oferind o senzatie sporita de confort.

Aceste doua straturi  prezentate mai sus sunt acoperite cu o stofa tricot in amestec cu bumbac si  vata sintetica 150 gr/m2. Aceasta stofa este matlasata si antialergica.

Aerisirea saltelei se face prin intermediul unei benzi de aerisire (spaceair). Aceasta banda este amplasata de jur-imprejurul saltelei si asigura o aerisire corecta si completa a interiorului acesteia

Salteaua ViscoLove Memory Foam Ergo Flex Mob are o inaltime de 22 cm, un grad de duritate semi-tare  si beneficiaza de 3 ani garantie.