Daytona

saltea-daytona-magniflex-1
saltea-daytona-magniflex-2
saltea-daytona-magniflex-3

Daytona
Hot
Nou

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Fara voturi momentan)
Loading ... Loading ...
Duritate: Medie
22 110 99
COMANDA TELEFONIC
0732 13 77 77 | 0721 00 77 77| 0732 14 77 77

Salteaua Daytona de Tonino Lamborghini, este o saltea dubla de pat, de lux, ce asigura un somn excelent oricarei persoane care opteaza pentru ea. Are un design indraznet, este realizata din materiale inovatoare si este perfecta pentru orice incapere plina de lux modern. Este o saltea care iti protejeaza spatele si asigura un somn de cea mai buna calitate.Mai mult decar atat, regleaza temperatura corpului si ofera un somn exceptional.

Inaltimea acestei saltele este de 22 de centimetri. Aceasta contine un strat elioform de 16 centimetri, un strat de spuma cu memorie HD, de 2 centimetri si o husa antialergica, foarte placuta la atingere, de 2 centimetri.

Stratul Elioform este reprezentat de o spuma elastica, ce prezinta o structura celulara deschisa si calitati ortopedice deosebite. Acest strat reuseste sa asigure un suport corect pentru coloana vertebrala si pentru corp.

Spuma de memorie HD contribuie si ea la confort, reactionand la greutatea si caldura utilizatorului si oferind un confort personalizat. Aceasta distribuie greutatea proportional si elibereaza fiecare punct de presiune, garantand in felul acesta o odihna superioara. Spuma de memorie HD se gaseste atat in husa cat si intr-un strat de sine statator.

Husa saltelei Daytona de Tonino Lamborghini este una placuta la atingere, antialergica si pe un strat prezinta spuma cu memorie HD, in timp ce pe cealalta prezinta fibre din poliester.

Garantia acestei saltele este pe viata, asadar, o data achizitionata, te poti bucura de ea pentru totdeauna.

 

Specificatii saltelei Daytona:

  • Strat eliodorm de 16 cm;
  • Textile: vascoza si poliester;
  • Strat de spuma cu memorie HD de 2 cm;
  • Garantie pe viata;
  • Husa antialergica de 2 cm, cu strat de spuma cu memorie HD si fibre de poliester;
  • Inaltime de 22 de cm.

Denumire produs Pret (RON) Pret Promo Cumpara
1
140×200 4571
2
160×200 5225
3
180×200 5878
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Posteaza un comentariu

Ardesa dvs. de e-mail nu va fi publicata.

NEWSLETTER

Log-in