Filter

Saltelele ADORMO sunt saltele a caror baza este realizata din spuma poliuretanica cu densitate 28 kg/mc ce ofera o pozitie corecta coloanei dumneavoastre vertebrale. Husele acestor saltele sunt dintr-un material placut la atingere.

Adormo Ortopedic este o saltea cu inaltimea de 19 cm realizata dintr-o placa de poliuretan de inalta densitate (28 kg/mc). Husa acestui model de saltea contine capsule cu Aloe Vera.

Adormo Memory 12+2 are o baza din poliuretan cu inaltimimea de 12 cm peste care este asezat un strat de spuma memory foam cu inaltimea de 2 cm. Acest strat are proprietatea de a retine forma corpului utilizatorului.

Adormo Memory 15+3 este o saltea a carei baza ferma este realizata din poliuretan de inalta densitate (28 kg/mc) peste care este asezat un strat cu 3 cm de spuma memory foam. Aceasta spuma vascolelastica si termosensibila are proprietatea de a lua forma utilizatorului.

Adormo Memory 13+5 beneficiaza de un strat ”generos” de spuma memory foam cu grosimea de 5 cm. Prin intermediul acestuia, salteaua ofera un grad ridicat de confort pe intreaga durata a somnului.  Aceasta saltea are o baza din spuma poliuretanica de 13 cm.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77