Filter

Saltelele Bulrom sunt saltele de cea mai buna calitate realizate in fabricile din Bulgaria. Gama de saltele este foarte variata, putand alege dintre saltele Latex, Memory Latex, Spuma Poliuretanica si Visco Memory.

Saltea Air Latex –  Salteaua AIR Latex de la Bulrom, este rezultatul unor cercetari si studii amanuntite, efectuate cu scopul obtinerii unei elasticitati mai ridicate, a unei ventilatii mai bune si al unui confort sporit, astfel miezul saltelei a fost prelucrat special pentru a raspunde acestor cerinte.
Saltea Latex Baby 12 cm– Salteaua Latex Baby de la Bulrom, asigura copilului dumneavoastra mediul ideal pentru un somn sanatos, mutumita protctiei naturale antibacteriene si impotriva moliilor.
Saltea Latex Baby 10 cm– Salteaua Latex Baby de la Bulrom, asigura copilului dumneavoastra mediul ideal pentru un somn sanatos, mutumita protctiei naturale antibacteriene si impotriva moliilor.
Saltea Latex Cocos – Salteua Latex Cocos de la Bulrom este special creata astfel incat sa ofere cel mai bun confort in timpul somnului. Ea este obtinuta din straturi consecutive de latex si cocos.
Saltea Latex Coral – Salteua Latex Coral de la Bulrom este extrem de confortabila. Datorita latexului natural aceasta saltea are calitatea unica de a se adapta cu formele corpului dumneavoastra.
Saltea Latex Lux – Salteua Latex Lux cu fermoar de la Bulrom este realizata cu scopul de a oferi un mediu ideal pentru somn. Este cea mai buna alegere pentru confortul dumneavoastra si un somn reconfortant.
Saltea Latex Standart – Salteaua Latex Standart de la Bulrom imbina confortul si calitatea latexului natural, pentru a va oferii un mediu sanatos si relaxant in timpul somnului.
Saltea Lux Black Label 18 cm – Salteaua Lux-Black Label de la Bulrom este o saltea cu un design special, realizat in linie cu cele mai moderne tendinte atat in tehnologie cat si din punct de vedere al modei. Black Label este alegerea ideala atunci cand cautati intr-o saltea imbinarea confortului cu luxul.
Saltea Lux Black Label 20 cm – Salteaua Lux-Black Label de la Bulrom este o saltea cu un design special, realizat in linie cu cele mai moderne tendinte atat in tehnologie cat si din punct de vedere al modei. Black Label este alegerea ideala atunci cand cautati intr-o saltea imbinarea confortului cu luxul
Saltea Memory Latex – Salteaua Memorylatex de la Bulrom este un produs revolutionar care combina latexul natural cu Memorylatex®.
Saltea Bahama Memory – Salteua Bahama Memory de la Bulrom reprezinta o combinatie unica intre stil si confort. Acest model este adecvat si pentru persoanele cu o greutate mai mare, salteua pastrandu-si calitatile si gradul inalt de confort si relaxare pe care il ofera.
Saltea Lago – Salteaua Lago de la Bulrom este produsa multumita traditie si experientei in combinatie cu tehnologia moderna de care dispune. Aceasta intruneste imbina trei caracterisitici importante a le unei saltele de calitate: este anatomica,ortopedica si ecologica.
Saltea Marmara Memory – Salteaua Marmara de la Bulrom are o faţă  dublă  inovativă  care  oferă  un  confort  diferit,  folosit  în  funcţie  de sezon.
Saltea Medical Visco – Salteua  Medical  Visco de la Bulrom are  5 zone  speciale  de  odihnă, ce oferă  o distribuţie ortopedică  optimă  la presiunea  corpului  asupra  saltelei,  asigurând, în  acest  fel, într-un  mod  unic  circulaţia  sanguină  în  întregul  corp.
Saltea Memory Foam – Salteaua Memory Foam de la Bulrom a fost creata tinand cont de cele mai noi cercetari, dezvoltari si tendinte in domeniu, cu scopul de a satisface si cel mai pretentios client.
Saltea Memory Topper 5 cm – Salteua Memory Topper de la Bulrom este realizata 100% din spuma Memory Foam si a poate fi folosita ca o completare la orice saltea noua sau veche, dar fara un grad ridicat de confort.
Saltea Memory Topper 8 cm – Salteua Memory Topper de la Bulrom este realizata 100% din spuma Memory Foam si a poate fi folosita ca o completare la orice saltea noua sau veche, dar fara un grad ridicat de confort.
Slatea Moderato Soft – Salteaua Moderato Soft de la Bulrom are caracteristicile ergonomice si ortopedice necesare unei saltele de calitate, care asigura un somn relaxant si sanatos.
Saltea Visco Elastic – Salteaua Visco Elastic de la Bulrom poate fi caracterizata ca imbinarea a două  saltele  intr-una  singură,  menită  să  satisfacă  capriciile  oricărui  client.
Saltea Visconatura – Salteaua  Visconatura de la Bulrom reprezintă o combinaţie  perfectă  ale  calităţilor materialelor   straturilor de spuma Eliocel şi  Memory Foam, oferind o odihnă  sănătoasă  şi  înviorătoare.
Saltea Aruba – Salteaua Aruba de la Bulrom este realizata cu cele mai noi tehnologii din domeniul saltelelor pocket-spring, fiind o saltea de cea mai inalta calitate.
Saltea Alaska – Salteua Alaska de la Bulrom imbina proprietatile materialelor folosite pentru producerea saltelelor inca din secolul XVIII si tehnologiile secolului XXI. Astfel se obtine o saltea de calitate imbinand traditia cu tehnologia moderna.
Saltea Bermuda – Salteua Bermuda de la Bulrom reprezinta exemplul perfect de imbinare a calitatii si a functionalitatilor unei saltele intr-un singur produs.
Saltea Eliocel – Salteua Eliocel de la Bulrom imbina tehnologia cu traditia, imbinand cea mai noua generatie de straturi Eliocel a lui Don  Almohadon.
Saltea Ergonomico – Salteaua  Ergonomico de la Bulrom  îmbină  tradiţiile  cu noile tehnologii,  întrunind în sine  cea  mai  nouă generaţie  de strat Eliocol  a lui Don Almohadon.
Saltea Natur Air Soja – Salteaua Natur Air Soja de la Bulrom a luat a fost creata pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei si ca urmare a unei analize aprofundate in domeniul spumei poliuretanice.
Saltea Ortopedica Merino – Salteaua Ortopedica Merino de la Bulrom este rezultatul folosirii a unor materiale moderne de inalta calitate tehnologica.
Saltea Sirena – Salteua Sirena de la Bulrom a fost creata special pentru a sustine greutati mai mari, chiar si pana la 200 kg, pastrand in acelasi timp nivelul ridicat de confort al unei saltele de calitate.
Saltea Tirena – Salteua Tirena de la Bulrom este o imbinare a celor mai noi si mai moderne tehnologii folosite in domeniu.
Saltea Tirena Topper – Salteua Tirena Toper de la Bulrom este gandita sa fie folosita drept completare pentru o saltea veche sau noua, dar fara un grad de confort ridicat.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77