Memory Superortopedic

Filter

Salteaua Memory Superortopedic este o saltea cu inaltimea de 26 cm, bazata pe o plasa de arcuri acoperita cu strat de memory foam.
 
Arcurile au diametrul de 72 mm si sunt realizate din otel carbon cu grosimea de 2.2 mm. La fiecare rand de arcuri este introdus cate un strat de spuma poliuretanica ce asigura o valoare scazuta a indicelui de elasticitate al saltelei. Mai trebuie mentionat aici si faptul ca randurile de arcuri sunt legate intre ele prin intermediul unei sarme elicoidale de o rezistenta superioara si ca dejur-imprejurul randurilor cu arcuri, salteaua are incorporata o margine din spuma poliuretanica de inalta densitate Sistem Box ce nu permite deformarea saltelei sau lasarea in timp a acesteia.
 
Pe ambele fete plasa de arcuri este acoperita cu un strat de pasla thermofelt 1000gr/mp si unul de spuma poliuretanica. Pe una dintre fete insa, asa cum sugereaza si numele acesteia, salteaua are si un strat de Memory Foam cu inaltimea de 4 cm. Memory foam este o spuma speciala ce ia forma corpului utilizatorului, oferind astfel un confort deosebit si o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Dupa utilizare, stratul de memory – foam revine la forma initiala.
 
La exterior, salteaua este acoperita cu o husa confectionata din 3 substraturi: bumbac, vatelina de 200gr/mp si TNT 12 gr/mp.
 
Dispune de banda pentru aerisire amplasata de jur imprejur.
 
Salteaua beneficiaza de 4 ani garantie.

Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77