Filter

Salteaua Memory este un produs nou, revolutionar, realizat din materiale superioare calitativ si destinat persoanelor pretentioase si interesate sa-si protejeze sanatatea si in timpul somnului.

Pentru a crea o senzatie de comoditate foarte buna a fost aleasa tehnologia compunerii saltelei din structuri cu caracteristici distincte.
Salteua este formata din 4 elemente:

  • spuma poliuretanica
  • spuma vascoelastica
  • vata sintetica
  • tesatura Jaquard cu efect calmant

Spuma poliuretanica este un material care se adapteaza temperaturii corpului, absorbind rapid umiditatea care se formeaza in zona de contact dintre corp si saltea. Aceasta se elibereaza in momentul in care salteaua nu mai este supusa presiunii.

Spuma vascoelastica permite repartizarea uniforma a greutatii corpului, egalizand punctele de presiune imbunatatind circulatia in intregul corp, ducand la o cat mai buna relaxare a musculaturii , asigurand astfel un somn linistit.

Materialele vasco-elastice sunt indicate si persoanelor ce sunt obligate sa stea o perioada foarte lunga imobilizate in pat. Acest tip de material reduce riscul aparitiei ulcerului de decubit prin elesticitatea sa si prin adoptarea formei corpului, eliminand punctele de presiune si frecare (si riscul de escara).

Vata sintetica absoarbe umiditatea si impiedica supraincalzirea in timpul somnului. De asemenea, ofera un confort sporit saltelei.
Tesatura Jaquard cu efect calmant este tratata antiacarieni si nu prezinta mediu propice dezvoltarii bacteriilor si acarienilor.

O saltea este una dintre cele mai importante achizitii ce se pot face. Ea poate contribui la sănătatea dumneavoastră, ajutându-vă să dormiti intr-o pozitie corecta, fara a creea puncte de presiune.

Inaltime 23 cm

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77